Šo nedēļu vēlamies sākt ar lieliskiem jaunumiem! Individuālās Sagatavošanas basketbola skolas kuplajam treneru pulkam pievienojas pieredzes bagātā, bijusī Latvijas Sieviešu basketbola izlases spēlētāja Ilze Ose-Hlebovicka! Ilze savā profesionālajā karjerā spēlējusi un guvusi pieredzi tādās valstīs kā: Krievija, Spānija, Itālija, Vācija, Kipra, Somija, Polija,un Latvija. Spēlējot Itālijas un Polijas klubos, piedalījusies arī FIBA Eurocup turnīros un sieviešu Eirolīgā. Ilze 2003. gadā kļuvusi arī par Polijas čempioni.

Ilze no 1994. gada līdz 2007. gadam pārstāvējusi Latvijas sieviešu basketbola izlasi, piedaloties divos Eiropas čempionātos – 2003. gadā Polijā un 2007. gadā Itālijā.

Pēc profesionālās spēlētājas karjeras beigām, Ilze studējusi Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā un ieguvusi basketbola vecākā trenera, izglītības sporta darba speciālista, izglītības un sporta darba menedžera kvalifikāciju. 2001. gadā ieguvusi arī trenera sertifikātu Varšavas sporta pedagoģijas akadēmijā.

2018. gadā Ilze ieguvusi prestižo Starptautiskās basketbola federācijas programmas ”FIBA Europe coaching” sertifikātu.
2012. gadā piedalījusies arī AIA Atletes in Action treneru forumā.

No 2010. – 2012. gadam Ilze strādājusi par galveno treneri LSBL komandā ”SK Cēsis”, ar kuru 2012. gadā izcīnījusi Latvijas čempionu titulu. No 2013. – 2015. gadam strādājusi Latvijas Universitātes basketbola sistēmā, bijusi meiteņu komandas galvenā trenere un 2016. gadā Ilze kļuva par pirmo sievieti Latvijas Basketbola līgas (vīriešu) kluba treneri, uzsākot trenēt BK Latvijas Universitāte komandu.

Bijusi arī Latvijas U18 un U20 sieviešu izlases galvenā trenere.

No 2015. – 2019. gadam Ilze strādājusi Igora Miglinieka sporta skolā par direktori un treneri.

Pašlaik Ilze strādā Ikšķiles sporta skolā par treneri ar U17 vecuma meitenēm.

Esam priecīgi, ka ar tik bagātīgu pieredzi Ilze varēs dalīties arī mūsu treniņos.
Laipni lūdzam komandā!

Lai pieteiktos uz individuālajiem treniņiem, zvani vai raksti uz mob. nr. 23002782!

no images were found