Esam priecīgi paziņot par jaunu sadarbību ar sporta preču veikalu Sporta Punkts​, kas kā tehniskais atbalstītājs nodrošinās Individuālās Sagatavošanas Basketbola skolas trenerus ar itāļu sporta firmas Errea produkciju. ISBS audzēkņiem tiks piedāvātas īpašas atlaides iepērkoties Sporta Punkts veikalos visā Latvijā.

SIA “SPORTA PUNKTS LATVIJA” ir ģimenes uzņēmums, kas dibināts 2007. gadā. Sporta Punkts ir profesionāls, atbildīgs un uz klienta vajadzībām vērsts sporta preču tirgotājs un pakalpojumu sniedzējs, kurš ekskluzīvi pārvalda zīmolus, kas pasaulē pazīstami ar kvalitāti un uzticamību gan sportošanai, gan ikdienas vajadzībām. Sporta Punkts ir oficiālais itāļu firmas Errea pārstāvis Baltijā Errea ir viena no vadošajām sporta apģērbu firmām Itālijā un citās Eiropas valstīs, kuru klienti ir vadošās futbola, basketbola, volejbola un citu sporta veidu komandas. 
Veikalā ‘’Sporta Punkts’’ pieejamas visdažādākās preces sportam arī no tādiem zīmoliem kā 4F un EXEL.

“Sporta Punkts” piedāvā kvalitatīvus un inovatīvus sporta apģērbus, apavus un aksesuārus profesionāliem sportistiem, amatieriem un visiem aktīvās atpūtas cienītājiem, nodrošina individuālu servisu laikā un veic kvalitatīvu sporta apģērbu apdruku, izšūšanas pakalpojumus;
“Sporta Punkts” neapstājas pie sasniegtā un nepārtraukti attīstās jaunu mērķu sasniegšanai. “Sporta Punkts” piedāvā Individuālās Sagatavošanas Basketbola skolas audzēkņiem iegādāties sporta apavus ar 25% atlaidi, 4F produkciju ar 30% atlaidi (izņemot Latvijas Olimpiskajai kolekcijai), jebkuru Errea produkciju ar 30% atlaidi, kā arī apdrukas pakalpojumiem 15% atlaidi.