Vienoti kustībā! Paldies ”ALD Automotive” un ”ALD Carmarket” par atbalstu un ieguldījumu Individuālās sagatavošanas basketbola skolas darbībā un attīstībā!

ALD Automotive ir vadošais uzņēmums transportlīdzekļu līzinga un globālās autoparku vadības jomā.

ALD Automotive ir Société Générale Group transportlīdzekļu līzinga un autoparka vadības biznesa līnija. Tā reputācija, zināšanas un pieredze ļauj uzņēmumam ierindoties starp vadošajiem līzinga operatoriem Eiropā un pasaulē. ALD Automotive piedāvā autoparku vadības un ilgtermiņa auto nomas risinājumus uzņēmumiem 43 valstīs.

ALD Automotive ir uzticams partneris autoparku apkalpošanas jomā. Kā no autoražotājiem neatkarīgs piegādātājs uzņēmums piedāvā izvēlēties piemērotas uzņēmuma automašīnas, kā arī plašu iekļauto pakalpojumu klāstu, nodrošinot klientu mobilitāti. ALD Automotive parūpēsies par visu, sākot ar atbalstu automašīnas izvēles procesā, apkopju, apdrošināšanas gadījumu un citu pakalpojumu administrēšanu ikdienā, līdz atskaišu nodrošināšanai tiešsaistē.

ALD Carmarket sniedz pircējiem iespēju iegādāties kvalitatīvas, mazlietotas automašīnas, kuras atgrieztas pēc operatīvā līzinga. Automašīnas ar pārbaudāmu, pilna servisa servisa vēsturi, lietotas un apkalpotas Latvijā. Automašīnas iespējams gan pirkt, gan nomāt.