Šodien nākam klajā ar karstiem jaunumiem, esam priecīgi paziņot, ka Individuālās Sagatavošanas basketbola skolas treneru komandai pievienojas pieredzes bagātais, bijušais Latvijas vīriešu izlases spēlētājs un trīskārtējais Latvijas čempions Artūrs Bērziņš.

Artūrs absolvējis Ogres basketbola skolu, pašlaik mācās Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijā un paralēli strādā Ogres basketbola skolā par treneri jaunajiem basketbolistiem.

Artūrs savā profesionālajā basketbolista karjerā spēlējis tādos klubos kā ”VEF Rīga,” ”BK Ventspils”, ”BK Valmiera/Ordo”, ”BK Ogre”, ”BK Ķeizarmežs”. 3 reizes kļuvis par Latvijas čempionu, pēdējā reizē ar Valmiera/Ordo komandu un kļuvis arī par LBL play-off vērtīgāko spēlētāju, piedalījies 8 Latvijas Basketbola līgas finālos, 1 reizi kļuvis par Baltijas Basketbola līgas čempionu, 2 sezonas spēlējis VTB Vienotajā Basketbola līgā, 4 sezonas FIBA un ULEB Eurokausos, 2011.gadā Latvijas izlases sastāvā spēlējis Eiropas čempionātā, spēlējis arī Latvijas U20 izlasē. Artūrs ir ieguvis arī Studentu Basketbola līgas un Ogres novada basketbola čempiona titulus.

Jau no oktobra pie Artūra ir iespēja pieteikties uz individuālajiem treniņiem, zvanot vai rakstot uz mob.tālr. 23002782.

no images were found