Esam priecīgi paziņot, ka mūsu spēcīgajam treneru kolektīvam pievienojas jauns papildinājums- treneris Mārtiņš Līcis- Līcītis.

Mārtiņš 2013. gadā absolvējis Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmiju, ieguvis bakalaura grādu basketbola vecākais treneris un vadītājs sporta jomā, kā arī ieguvis jauniešu profesionālās kvalifikācijas celšanas sertifikātu.

No 2010. gada strādājis ar bērniem un jauniešiem Bērnu un jaunatnes sporta skolā ”Rīdzene” un basketbola skolā ”Rīga”, 2016. gadā bijis Latvijas zēnu U14 vecuma basketbola izlases galvenais treneris, individuāli strādājis ar Aneti Jēkabsoni-Žogotu, 2017.gadā piedalījies Kristapa Porziņģa organizētajā basketbola nometnē jauniešiem, strādājot individuāli ar tādiem NBA spēlētājiem kā pašu Kristapu Porziņģi, Kailu O Kvinu un Sašu Vujačiču, Mindaugu Kuzminsku un jauno talantu Artūru Žagaru. Mārtiņš bijis arī jauniešu U18 basketbola izlases galvenā trenera Uvja Helmaņa asistents, U16 jauniešu izlasē asistējis trenerim Mārtiņam Gulbim. No 2017. līdz 2018. gadam darbojies Kristapa Porziņģa basketbola akadēmijā kā treneris, individuālais treneris un video treneris.

No 2018. līdz 2019. gadam Mārtiņš strādājis Liepājā, Liepājas sporta spēļu skolā ar U15, U17 un U19 jauniešiem, Basketbola kluba ”Liepāja” sieviešu komandas trenera asistentu un individuāli ar vīriešu komandas spēlētājiem.

Priecājamies, ka ar savu pieredzi Mārtiņš varēs dalīties ISBS treniņos.
Laipni lūgts komandā!

Pieteikšanās individuālajiem treniņiem, zvanot uz tālr. 23002782!